policlinica maresme ressonancia oberta croal 1 croal 2 vectis

POLICLÍNICA MARESME
T. 93 762 17 17

RESSONÀNCIA OBERTA
T. 93 762 17 17

CROAL 1 POLICLÍNICA MARESME
T. 93 762 90 25
CROAL 2 POLICLÍNICA MARESME
T. 93 767 18 60
VECTIS POLICLÍNICA MARESME
T. 93 769 45 88

CROAL SALUT 1
POLICLÍNICA MARESME
C/ Mossén Cinto Verdaguer, 27 bis.
08397 Pineda de Mar

T. 93 762 90 25  
www.croalsalut.catCONTACTE

grup-clinic-selva-maresme

cates

Segueix-nos a Ig Fb

Medicina Estètica

Consultar Equip Mèdic

MEDICINA ESTÈTICA: TRACTAMENTS FACIALS, CORPORALS I OBESITAT

Encara que tots no som perfectes, tots tenim dret a voler millorar la nostra imatge, per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos, en qualsevol situació.

La finalitat de la nostra Clínica d'Estètica, és treballar per tenir cura la imatge de les persones. Utilitzem les últimes tecnologies i productes en medicina estètica, per a la preservació, cura de la pell, i restauració de volums. prioritzem la prevenció i conservació, i treballant per la BELLESA, el nostre objectiu és la NATURALITAT.

 

En Medicina Estètica, els nostres pilars fonamentals són la Professionalitat, la transmissió de Confiança i Empatia amb el pacient, juntament amb un Assessorament directe de la mà d'un METGE ESPECIALISTA EN MEDICINA ESTÈTICA, que serà responsable de dur a terme tot el tractament i el seu corresponent seguiment.
Concepte de ESTÈTICA INTEGRAL, en el qual, les persones són el primer.

REMODELACIÓ LABIAL
Amb el pas del temps, el llavi va perdent el seu gruix i desapareix l'aspecte llis de llavi jove.
Amb les microinjeccions d'àcid hialurònic, s'aconsegueix una recuperació natural del llavi, a més d'aportar hidratació. També es pot aplicar en llavis joves, que vulguin augmentar el seu volum, sempre d'una forma natural, o en aquells que presentin asimetries o una desproporció entre el llavi superior i l'inferior.

AUGMENT DE PÒMULS
El pòmul és un tret de la cara que marca i defineix el rostre, així que una manca de pòmul, o una caiguda de les galtes, poden donar un aspecte inexpressiu, o d'envelliment.
Amb la tècnica de microcànules, o microinjeccions, s'aconsegueix omplir i elevar el pòmul de forma immediata i natural.
Els materials més utilitzats per a aquesta tècnica, són l'àcid hialurònic, i la hidroxiapatita càlcica.

FARCIT DE ARRUGUES
La finalitat del farciment, pot ser de diversos tipus:
- Augmentar el volum de les zones deprimides com solcs, plecs i arrugues
- Reemplaçar el volum perdut i tractar les arrugues facials estàtiques
- Suavitzar i eliminar les arrugues superficials i els plecs facials
- Redefinir els llavis donant una sensació de finor i naturalitat.

Els materials de farciment utilitzats, són de 2 tipus:
- Reabsorbibles, durada aproximada d'1 any.
- Semipermanents, durada de 1,5 a 3 anys.

TRACTAMENT D'ARRUGUES D'EXPRESSIÓ (botox)
És la tècnica de rejoveniment facial, més sol · licitada pels pacients.
Consisteix en l'aplicació de la toxina botulínica, en unes determinades zones de la cara, amb la finalitat que es relaxin els músculs, i desapareguin les arrugues que provoquen. L'efecte fa que l'expressió de la cara no es modifiqui, ni tampoc la forma, la pell apareix més llisa i la cara més relaxada.

HIPERSUDORACIÓ
El tractament per als pacients que presenten una sudoració excessiva, i això els afecta a les seves relacions
interpersonals, és mitjançant la infiltració de toxina botulínica o botox que redueix l'excés de sudoració. Les zones a tractar són: front, aixelles, palmells de les mans i plantes dels peus. Amb una sola infiltració a l'any, vam aconseguir solucionar el problema i durant 10 mesos es deixa de suar.
És una tècnica d'aplicació ràpida, que dura entre 20 i 40 minuts, depenent de la zona a tractar.

MESOTERÀPIA
La mesoteràpia és un tractament que hidrata la pell donant-li una major lluminositat i un aspecte més llis. Millora la flacciditat de la cara, coll, escot i mans.
Consisteix en infiltrar micro-injeccions amb àcid hialurònic combinat amb vitamines antioxidants, aminoàcids,
oligoelements i productes homeopàtics.
És una tècnica que s'utilitza com a complement, a molts altres tractaments d'estètica.

PEELING FACIAL
El peeling està indicat en tots aquells pacients que vulguin millorar la qualitat de la pell. És un mètode exfoliant recomanable per a persones amb un cutis poc lluminós, marques d'acne, hiperpigmentació o petites arrugues d'expressió.
Es realitza una exfoliació cutània, que consisteix en la renovació de les capes superficials de la pell danyada, produint un canvi cel · lular a la pell que ja està obsoleta, millorant així l'aparença i estimulant la producció de col · lagen i elastina per tal de fer-lluir més radiant, llisa, i amb aparença saludable.

CEL.LULITIS
La mesoteràpia corporal és la forma més senzilla de reduir la cel · lulitis i GREIX localitzada, a través de les infiltracions intradèrmiques els millors productes d'homeopatia.

PRP (plasma ric en plaquetes)
El tractament amb factors de creixement, es presenta com una de les últimes novetats en rejoveniment facial.
És una tècnica, que permet aïllar i utilitzar els factors de creixement presents en la sang del propi pacient, i aquests després d'un procés protocol · litzat, s'apliquen a la pell de la cara, coll i escot, mitjançant microinjeccions, per tal d'estimular , potenciar i accelerar la regeneració dels teixits, provocant un augment del gruix, finor i lluminositat de la pell.

TRACTAMENT DE L'OBESITAT
Un excés de pes o de massa greix corporal, pot resultar perjudicial per a la salut. Es realitza un estudi individualitzat, amb l'objectiu de PERDRE PES i GUANYAR SALUT.

Utilitzem 2 tipus de dietes:

  • Dietes proteiques: a través d'aquest tipus de dieta, es perd pes en poc temps, de forma sana, i amb control mèdic, sense passar gana; aquest tipus de dieta esculpeix el teu cos sense perdre musculatura i eliminant el teixit gras. MÈTODE PRONOKAL
  • Dietes hipocalòriques: a partir d'una alimentació mediterrània, en la qual s'ensenya a adquirir bons hàbits alimentaris.