policlinica maresme ressonancia oberta croal 1 croal 2 vectis

POLICLÍNICA MARESME
T. 93 762 17 17

RESSONÀNCIA OBERTA
T. 93 762 17 17

CROAL 1 POLICLÍNICA MARESME
T. 93 762 90 25
CROAL 2 POLICLÍNICA MARESME
T. 93 767 18 60
VECTIS POLICLÍNICA MARESME
T. 93 769 45 88

CROAL SALUT 1
POLICLÍNICA MARESME
C/ Mossén Cinto Verdaguer, 27 bis.
08397 Pineda de Mar

T. 93 762 90 25  
www.croalsalut.catCONTACTE

grup-clinic-selva-maresme

cates

Segueix-nos a Ig Fb

Unitat Integral de Medicina i Cirurgia Estètica

UI estetica

UNITAT DE MEDICINA ESTÈTICA I
CIRURGIA PLÀSTICA, ESTÈTICA I REPARADORA

Consolidem la Medicina Estètica amb una variada i ferma carta de serveis, on destaquem rejoveniment facial i de mans, tractaments antiaging, tractament corporal, Botox, col·làgens, àcid hialurònic, factors de creixement, micropigmentació, mesoteràpia, làser - fotodepilació, cellustar, hiperhidrosis, peeling químic, estudi i tractament de l’obesitat, ozonoteràpia, crioteràpia, nutrició, dietes i aprimament i, per descomptat, la Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora, on Grup Clínic Selva Maresme suma unes instal·lacions modernes i molt acollidores; amb professionals de prestigi, aparatologia medico-estètica de darrera generació, per tal d’aglutinar un nou concepte d’entendre l’embelliment facial i corporal per gaudir d’un rostre i un cos a punt, i fer de cada tractament una experiència inoblidable.

Entenem, alhora, la cirurgia estètica com una especialitat quirúrgica que contribueix al benestar, equilibri i satisfacció personal en l’àmbit físic; on un cirurgià plàstic ha de ser un professional tècnicament exquisit, però a la vegada, ser capaç d’unir la precisió tècnica a la visió artística. Crear harmonia estètica amb el sosteniment de la ciència. Tenir una idea global de la cirurgia plàstica estètica, és a dir, no veure només el problema, sinó també analitzar el conjunt (el cos del pacient) per trobar la millor solució que comporti al pacient tenir un perfil més harmònic.

Treballem amb la visió de potenciar la bellesa natural i contribuir al fet que la persona es senti millor amb si mateixa, corregint, modificant, accentuant o disminuint el que consideri, sempre sota consell i recomanació d’un cirurgià plàstic, reparador i estètic.

 

Centres del Grup Clínic Selva Maresme amb Unitat Integral de Medicina i Cirurgia Estètica:
Croal Salut1-Policlínica Maresme

 

Especialitats de la U. I. de Medicina i Cirurgia Estètica a Croal Salut 1 - Policlínica Maresme:

Medicina Estètica

Consultar Equip Mèdic

MEDICINA ESTÈTICA: TRACTAMENTS FACIALS, CORPORALS I OBESITAT

Encara que tots no som perfectes, tots tenim dret a voler millorar la nostra imatge, per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos, en qualsevol situació.

La finalitat de la nostra Clínica d'Estètica, és treballar per tenir cura la imatge de les persones. Utilitzem les últimes tecnologies i productes en medicina estètica, per a la preservació, cura de la pell, i restauració de volums. prioritzem la prevenció i conservació, i treballant per la BELLESA, el nostre objectiu és la NATURALITAT.

Llegeix més:Medicina Estètica

Cirurgia plàstica i regeneradora

Consultar Equip Mèdic

Consulta l'amplia oferta que oferim en Cirurgia Estètica al nostre.

Micropigmentació

Consultar Equip Mèdic

Hiperhidrosis

Consultar Equip Mèdic

Mesoteràpia

Consultar Equip Mèdic

Cellustar

Consultar Equip Mèdic

Estudi i Tractament de l'Obesitat

Consultar Equip Mèdic